Η Safe Plus εισάγει μια καινούργια άποψη στον Κλάδο Ζωής και Υγείας!

Η Safe Plus εισάγει μια καινούργια άποψη στον Κλάδο Ζωής και Υγείας!

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα έγινε ο αγιασμός των γραφείων των εταιρειών BROKERS UNION & SAFE PLUS στη Γλυφάδα, εκπροσωπούμενες από τον κ. Γεώργιο Κυρλάκη & τον κ.Νικόλαο Βελλιάδη λόγω της απουσίας του κ. Στεφάνου Βελλιάδη, ο οποίος έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη Ν. Ζηλανδία, όπου το γραφείο του Λονδίνου δραστηριοποιείται ενεργά σε ασφαλίσεις σκαφών και αυτοκινήτων.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε δεξίωση στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες πωλήσεων και των δύο εταιρειών, ενώ το κλίμα της βραδιάς χαρακτηρίστηκε από την πίστη όλων για τις δυνατότητες και τις προοπτικές των δύο εταιρειών.

Όπως είναι γνωστό, η BROKERS UNION προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου προϊόντος Γενικών Κλάδων, μέσα από τις συνεργασίες που διατηρεί με όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Η SAFE PLUS, εισάγοντας μια καινούρια άποψη για τη μετασχηματιζόμενη αγορά Ζωής & Υγείας, διαθέτει στους πελάτες της το σύνολο των σχετικών προγραμμάτων της Αγοράς, έχοντας εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου συνεργασίες με τις ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου αυτού.

 

Πηγή: Insurance Daily